Over ons

Waarom Ruby Finance

Don't be stressed we will do the rest.

Twee ambitieuze ondernemers betaalden al jaren lang te veel voor hun administratie. Wij bedachten dat dit wel eens veel goedkoper kon. Doordat wij kennis in economie, administratie, en belasting hebben, willen wij uw bedrijf voorzien van gemak in de boekhouding voor een betaalbare prijs! Veel administratiekantoren rekenen dure uurtarieven. Meestal kost de boekhouding gemiddeld 75-95 euro per maand, Dus gingen veel bedijven hun boekhouding daardoor vaak zelf doen. Nu is er dus Ruby Finance. Bent u al benieuwd naar onze pakketten?
Bekijk onze pakketten
Inzicht en helderheid met onbeperkt advies

Wij geven u onbeperkt helderheid en inzicht in uw financiele situatie.

Doordat u de administratie uitbesteedt wilt u natuurlijk wel inzicht hebben in de resultaten. Bij Ruby Finance krijgt u inclusief al een uitdraai van de maandelijkse veranderingen. Daarnaast kunt u door de dienst van een persoonlijke boekhouder ook nog eens inclusief advies krijgen om uw bedrijf te optimaliseren.
Lees meer ...

Onze aanpak en strategie

Gemak en oplossingen

Onze vaste overtuiging is dat een persoonlijke boekhouder helpt bij het oplossen van problemen. Wij vinden het belangrijk om er voor u te zijn, om onze ervaringen te delen. Uw boekhouding bestaat niet alleen uit cijfers, het geeft juist informatie wat er verbeterd kan worden. Hierin kunnen wij u helpen, onze adviserus staan klaar om u van dienst te zijn.

Ons Team

Wij staan klaar om u te helpen.
Hans

Daniel Tap

Marketing-expert & Applicatie Developer
Daniel Tap

Sara van Dijk

Fiscaal adviseur